Mass Effect 1 tippek - Alapvető küldetések # 20
Ha nem felel meg a fenti feltételeknek, vagy nem törődik a krogan életével, folytassa a beszélgetést. Egy ponton eldöntheti, hogy meg akarja ölni őt vagy Ashley-t. Ebben az esetben hitehagyott pontokat fog keresni.

Segít Kirrahe kapitánynak

Miután eljutott Kirarahe kapitányhoz a történetmisszió részeként, elmondja neked a Geta bázis elleni támadás terveit. Ha a támadás során több további feladatot is elvégezett, akkor ezt meg is fogja végezni. Ehhez:

Dobja le a védõket, és kapcsolja ki az északi hírközlõ-torony relét.
Pusztítsd el a kiindulási ponttól nyugatra található műholdas kommunikációs toronyban található parabolaantennát.
Robbanja fel az üzemanyagtartályokat harci szonda segítségével. Megtalálja őket északon, azon a helyen, ahol keskeny hegyekben halad, nem messze a kutatóközpont főterétől.
Kapcsolja ki a riasztást. Ezt megteszi, mielőtt belép a kutatóközpontba. Egy keskeny gyalogos hídon haladva egy panelen találkozik, amely kikapcsolja a riasztást. Kapcsolja ki őket, és válassza ki, hogy a geth megtámadja-e a kapitány csapatát. Ha egyetért, kevesebb ellenállással fog szembesülni, de a kapitány meghal, és hitehagyási pontokat kap. Ha nem hozza meg ezt a döntést, akkor nagy számú ellenséggel kell küzdenie, de idealista pontokat kap, és Kirah túléli.

Ilos: keresse meg a csatornát

Ilos küldetése: keresse meg a csatornát

Legfelsõbb romok

Menj az Ilos bolygóra és szálljon le rajta. Az előadás után hagyja el Makót, és gyalog délre járjon, kiküszöbölve a felmerült ghatákat. Amikor egy hatalmas területet ér el, csatahajókkal fog találkozni. Harcolhat velük, vagy kikapcsolhatja őket. A második megoldás használatához a téren forduljon jobbra, és járjon körül az itt nyúló falon. Ön eléri a peronot, majd elkezdi ereszkedni. Keressen több getet, és használja a jobb oldali panelt (kibővített visszafejtés szükséges) a vonal hajóinak felülről történő letiltásához. Most visszatérhetsz a térre a lejárt átjáró vagy a bal oldali második szakasz használatával.

Menj délre, indulj az udvarra. Miután eljutott a helyre, rendezze ki az alábbi ládák között összegyűlt getek csoportját. Folytatjuk utunkat délre. Ennek során bal oldalon egy lifttel fog találkozni. Használhatja azt a magasabb teraszra jutáshoz, ahol rekesz található az ellátáshoz. Menj vissza lefelé, és menj délre, amíg el nem érsz egy másik liftet (az út mentén gyors getettel kell harcolnod).

Biztonsági állomás

A felvonó elviszi a biztonsági állomásra. Menj a hely főterére, ahol sok jól felfegyverzett getet talál. A legjobb, ha egy közeli hegyre lép, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az ellenségekre. Ha szeretne, használhat két panelt is a szoba bal és jobb oldalán. A hackelés támogatást fog nyújtani két csatahajóhoz. Ses principaux prérogative sont ceci malingre tarif chez procès-verbal à celui-ci du acheter Kamagra gel commun alors les mêmes résultats efficaces dans ceci traitement avec la dysfonction érectile.
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
 
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
Aforizmák
„ A fal mindig keményebb, mint a fejünk, amellyel be akarjuk törni."
Marie Curie
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
33402ba5be9aba6ea56d9ff24bc9f3c6